• Sponsorkliks

  Met SponsorKliks kan je zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan BZC '13, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en BZC '13 ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar BZC '13.
  En nogmaals, het kost je niets extra!  Wil je BZC '13 ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BZC '13. Voor jou een kleine moeite, voor BZC '13 zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van BZC '13. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert BZC '13 hier direct van!

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch BZC '13 weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor BZC '13 is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert BZC '13 niets op.

  Bezoek de SponsorKlikspagina van BZC '13
  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6712