• I.v.m. Afwezigheid van Henk Puyk werd deze wedstrijd door Chris van Doorne en Sander Hendriks geleid. De heren hadden opnieuw een nieuwe speelwijze bedacht om SVM te bestrijden. Een 4, 5, 1 systeem. Dit zorgde er voor dat SVM na een goede actie in de 2de minuut verder weinig tot geen kansen wist te creëren. Daar tegen over creëerden wij in de 8ste minuut met een prima counter onze eerste kans die die meteen raak was. Een mooie steekbal van Jaap de Swart werd prima ingeschoten door onze spits vanmiddag Oane Born. In de 22ste minuut moest Frank Rietdijk helaas geblesseerd naar de kant en kwam Eric Lieste op zijn positie te spelen.
    Wij bleven de beste kansen houden, in de 41ste minuut had Oane ons op 0-2 moeten zetten na weer een prachtige steekbal van Jaap, maar helaas 1 op 1 met de keeper kreeg hij hem er niet in. Ruststand 0-1 Na de rust kwam SVM veel beter uit de kleedkamer dan ons team, in de 48ste minuut moest onze goed keepende keeper Bill Lee Lam met een prima redding de 1-1 voorkomen. Helaas werden wij in de volgende tien minuten overlopen en werd de stand naar 3-1 getild. In de 61ste minuut moest ook Karim Didouch met lichte spierklachten naar de kant en kwam Kelvin van der Veen er in.
    Spel in de tweede helft bleef rommelig maar na de wissel Tom Snoek voor Wesley Bennink maakte Kelvin nog de 3-2. Helaas bleef het hier na een paar kleine kansjes bij! Eerste helft prima partij onze kant, tweede helft net als tegen DOSC stukken minder. Op naar volgende week de laatste wedstrijd tegen Altius met wie weet weer een nieuw systeem om uit te proberen.