• Trainer Stephan Lesmeister neemt met opgeheven hoofd en door de voordeur van BZC’13 afscheid!
   
  De laatste wedstrijd van het seizoen en van mijn tijdperk als trainer bij BZC’13, maar wel ontzettend leuk om dit te doen met zoveel oude bekende om mij heen die nu o.a. bij 's-Graveland lopen. Maar ook trainer Leon Roorda die mij bij Altius mijn eerste contract gaf als trainer en dan mag je nu bij hem eindigen, de cirkel is rond zeggen ze dan.
  Zo gezegd, het seizoen en de laatste wedstrijd wilden wij toch op een goede manier afsluiten en onze gastheren hadden minimaal 1 punt nodig om de 2e plek veilig te stellen, dan spelen zij in de nacompetitie in ieder geval de eerste wedstrijd thuis.
  De mouwen werden nog eenmaal opgestroopt tegen s-Graveland echter hadden wij in de eerste 15 minuten de zaakjes niet goed genoeg op orde, zakte te ver in waardoor s-Graveland liet zien dat zij een goede ploeg hebben, verzorgt voetbal spelen waarbij ze een paar keer goed de vrije man vonden op het middenveld. Zo werd het dan ook na 8 minuten uit voorzet van de zijkant die goed via de grond werd ingekopt 1-0. De moeilijke stuiter kon Ritchie helaas niet goed verwerken, gezien het speelbeeld niet verrassend.
  Na een klein kwartier herpakte wij ons goed zette 's Graveland in hun opbouw nu aardig vast en dat is als trainer een genot om te zien hoe de ploeg met werklust en passie dit zeer goed oppakte. Wij kregen meer en meer grip op de wedstrijd, lieten zien dat we niet waren gekomen om dit seizoen af te sluiten met een nederlaag.
  Na een half uurtje spelen was het Chesney die halverwege het veld een vrije trap nam, die werd in eerste instantie weggekopt door een verdediger maar good old Oscar de Wit kopte de bal in de rebound fraai over de keeper heen en de 1-1 was een feit.
  BZC’13 bleef druk naar voren zetten kregen daarbij nog wat kleine mogelijkheden maar de ruststand ging in met 1-1.
  De rust duurde iets langer dan normaal omdat de sproeiers nog aan stonden, zo konden wij nog even genieten van deze mooie ambiance, voor Kelvin v.d. Veen liep het schouwspel iets minder fraai af, hij stond rustig aan de zijkant van het veld en zag niet dat daar ook een sproeier stond, kreeg dus vanaf 4 meter afstand de straal vol op hem met een nat pak als gevolg....☺ ☺
  De tweede helft liet s-Graveland wederom gelijk zien waarom zij zo lang mee hebben gestreden voor het kampioenschap want met prima voetbal probeerde de thuisploeg BZC gelijk de duimschroeven aan te draaien, met een enorme strijdlust konden wij het nodige compenseren.
  Er vielen over en weer nog wat kansjes echter een kwartier voor tijd was de pijp aardig leeg bij menig speler van BZC, het tempo lag redelijk hoog maar op karakter bleef de ploeg overeind.
  Een minuut voor het einde kreeg Oscar de Wit zijn wisselmoment om af te zwaaien als speler, hij neemt het stokje over van mij als hoofdtrainer van BZC’13.
   
  Wat een seizoen!!
   
  Wij hadden na acht wedstrijden spelen slechts 1 punt, toen besloten wij om het roer iets om te gooien qua speelstijl, tevens qua beleving en als je dan 16 wedstrijden later op 36 punten eindigt dan denk ik dat wij een hele mooie prestatie hebben geleverd met het team en wil ik iedereen bij BZC'13 bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt voor ons cluppie !!
  Ik vertrek dan ook met opgeheven hoofd van de velden in de regio om volgend seizoen als ass. trainer aan de slag te gaan bij ASV Dronten die gisteren kampioen zijn geworden en de 1e klasse ingaan.
  Ik zal alles blijven volgen op Voetbal Hilversum en wie weet komt er een mogelijkheid in de toekomst en keer ik terug in de regio.....voor nu iedereen bedankt!!
   
  We wensen Stephan veel plezier en succes bij zijn nieuwe club
  En Oscar een nog beter seizoen bij ons eerste elftal!