• HENK PEL TOERNOOI 2019

  Deelnemers:

  POULE A: sv Altius, BZC’13, vv OSO en osv NITA

  POULE B: ucs EDO, sv NVC, sv De Vecht en hc&fc Victoria

   

  Tijd aan het begin van het nieuwe seizoen voor het traditionele Henk Pel Toernooi bij BZC’13. Ooit in gang gezet bij HVV De Zebra’s, waarvan ‘Ome Henk’ jarenlang het gezicht was, nu voortgezet door BZC’13. Voor de 8e keer luiden we de bel voor dit toernooi voor aanvang van het seizoen 2019-2020.

  De voetballiefhebbers zijn weer terug van vakantie en ontmoeten elkaar bij BZC’13 aan het Loosdrechtse Jagerspaadje, achter de Kerkelanden. Vanaf 31 augustus spelen we dan de wedstrijden in het KNVB-bekertoernooi – altijd een mooie voorbereiding – en de derde week van september starten we met de competitie.

   

  Vier Hilversumse verenigingen geven acte de présence op 24 augustus. Inmiddels zijn we gesprekken gestart om het 9e Henk Pel Toernooi in 2020 weer te laten verspelen met alle Hilversumse verenigingen. Een heus Hilversums Kampioenschap derhalve.

   

  Welkom aan onze scheidsrechters, sponsors en de vele vrijwilligers. Ook welkom aan mevrouw Riek Pel, de weduwe van Ome Henk, die alle ontwikkelingen in het Hilversumse voetbal op haar iPad volgt en die weer in volle glorie aanwezig is, in elk geval bij de prijsuitreiking.

  De eerste wedstrijden vangen aan om 10.30 uur en de finales vanaf 14:50 uur uur. De prijsuitreiking doen we rond 16.30 uur. Voor uw natje en droogje wordt weer gezorgd en ook de kinderen zijn weer van harte welkom.

   

   

  -------------------------------------------------

  Met vriendelijke dank,

  Rob Fabriek

 • Mevrouw Pel bij het affiche

 • Mevrouw Pel en Frank en Paul Rietdijk

 • Mevrouw Pel en de heer Warmerdam